0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2018 Salı 11:52:00 - Güncelleme:24 Nisan 2018 Salı 12:37:00

Hükümetten Kemal'e Osmanlı tepkisi: Hakaretler Türk milletine yapılmıştır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz pazar günü katıldığı etkinlikte Osmanlı İmparatorluğu'na mesnetsiz bir şekilde hakaretlerde bulunmuştu. Hükümet bu galiz tahkirlere kayıtsız kalamadı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kılıçdaroğlu'na, "Osmanlı’ya yaptığı iftira ve hakaretler, başta yörükler olmak üzere Türk milletinin her bir ferdine yapılmış iftira ve hakarettir. Yörükler, Osmanlıdır, Osmanlı da yörüktür" ifadeleriyle yüklendi.

(gunes.com)

Geçtiğimiz pazar günü Kılıçdaroğlu'nun, Mersin'in Silifke ilçesindeki Yörük Çalıştayı'nda yaptığı konuşmaya yönelik tepkiler yükselerek devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu'nu hedef alan hakaretlerine hükümetten sert bir cevap geldi. Bozdağ, "Osmanlı düşmanlığı katıksız Türk düşmanlığıdır." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Osmanlı döneminde herkes padişahın kulu ve kölesiydi. Millet diye bir kavram yoktu. Türk milleti diye de bir kavram yoktu. Çünkü Osmanlı Türklerle alay ediyordu" ifadelerini kullanmıştı.

"OSMANLI TÜRK'ÜN ŞANINI YÜCELTMİŞ, TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZDIRMIŞTIR"

Osmanlı, ceddimizdir. Osmanlı,atalarımızın kurduğu en büyük ve en ihtişamlı devletlerden biridir. Osmanlı,yalnız Kayı Boyunun değil bütün Türk boylarının devletidir. Osmanlı Devleti, tüm Türk boylarının şanını yüceltmiş ve Türk’ün adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

"BU MİLLET OSMANLININ DEVAMIDIR"

Türk milleti, Osmanlının torunlarıdır. Türkiye Devleti de Osmanlı Devleti’nin devamıdır. Türk milleti ve Türkiye Devleti; hem Osmanlı Devleti’nin ve hem de Osmanlılar’ın mirasçısıdır.

"KATIKSIZ OSMANLI DÜŞMANLIĞI KATIKSIZ TÜRK DÜŞMANLIĞIDIR"

Hükümran olduğu topraklarda Osmanlı Devleti, daima adaleti ayakta tutmuş; daima adaletle hükmetmiş ve daima adaleti yüceltmiştir. Osmanlı Devleti’ni zulümle veya zalimlikle itham etmek; sadece cahillikle izah edilemez. Osmanlı düşmanlığı, katıksız Türk düşmanlığıdır.

"OSMANLI TORUNLARININ EVİNDE YAPILAN İFTİRA VE HAKARETLER, TÜRK MİLLETİNE YAPILMIŞTIR"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Osmanlı torunlarının evinde ve de onların gözlerinin içine bakarak Osmanlı’ya yaptığı iftira ve hakaretler, başta yörükler olmak üzere Türk milletinin her bir ferdine yapılmış iftira ve hakarettir. Yörükler, Osmanlıdır, Osmanlı da yörüktür.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX