0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ağustos 2018 Perşembe 13:58:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2018 Perşembe 13:59:00

Hulusi Akar komutanlarla birlikte geldi, forslu araç merak uyandırdı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, büyükelçilere hitap etttiği Büyükelçiler Konferansı'nın güvenlik günü oturumuna, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla birlikte katıldı.

Dışişleri Bakanlığı'nın yurt dışı temsilcilikleri ile merkez teşkilatında görev yapan büyükelçilerin katıldığı Büyükelçiler Konferansı, Ankara Sheraton Oteli'nde sürüyor. Pazartesi günü başlayan konferansın, bakanların katıldığı bölümleri basına kapalı olarak yapılıyor.

Yarın büyükelçilerin Konya gezisi ile sona erecek konferansın, bugünkü bölümü güvenlik günü olarak belirlendi. Programın bu sabahki bölümünde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın büyükelçilere hitabı yer aldı. Akar, konferansa; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile birlikte katıldı. Konferansın yapıldığı otelin önünde; Genelkurmay, KKK, DKK ve HKK forslarını taşıyan araçlar merak uyandırdı.

BÜYÜKELÇİLER YERİNDE İNCELEYECEK

Akar'dan sonra İçişleri Bakanı Sülemyan Soylu'nun saat 11.00 - 12.00 arasında büyükelçilere hitab etti. Programda, siber Güvenlik Uzmanı Erdal Özkaya'nın büyükelçilere sunumu da yer aldı. Büyükelçiler, öğledeh sonra ise ASELSAN'a gidecek. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün, büyükelçilere hitapta bulunacak. Büyükelçiler, savunma sanayii ürün ve araçlarını da tesiste yerinde görecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da, kadın büyükelçiler ile tüm büyükelçilerin eşlerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde öğle yemeği verecek.

(Milliyet)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX