0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2020 Perşembe 10:16:00 - Güncelleme:23 Ocak 2020 Perşembe 15:51:00

İBB'de, ulaşımın kalbinden bir istifa daha geldi

İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan ikinci istifa haberi geldi. 3.5 ay görev yaptıktan sonra istifa eden Taylan Engin’in yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Doç. Dr. Mustafa Gürsoy 2. ayı dolmadan istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasından bu yana, yönetici kadrolarında ve belediyenin işleyişinde krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Metrobüs duraklarında, seferlerinde, İETT hatlarında patlak veren sorunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

6 AYDA İKİNCİ İSTİFA

Aradan geçen süreye rağmen belediye kurumlarında da istikrar sağlanamadı. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan 6 ay içinde ikinci kez istifa haberi geldi.

BALIKESİR'DEN GETİRTMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldiğinde daha önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcılığı da yapan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Dr. Taylan Engin'i İBB Ulaşım Daire Başkanı olarak atamıştı.

TAYLAN ENGİN'İN YERİNE MUSTAFA GÜRSOY OTURDU

Engin, 3.5 ay bu görevi yaptıktan sonra 12 Kasım 2019 tarihi itibari ile istifa etmişti. Engin'in yerine 6 Aralık 2019 tarihinde Ulaşım Daire Başkanı olarak Doç. Dr. Mustafa Gürsoy atandı.

2. AYINI DOLDURMADAN İSTİFA ETTİ

Gürsoy'un da yaklaşık 1.5 aylık görevinin ardından Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan ayrıldığı öğrenildi. Doç. Dr. Gürsoy’un geçici görevle İBB Ulaşım Daire Başkanlığı’na getirildiği, 31 Ocak 2020 itibari ile daire başkanlığını bırakarak üniversitedeki görevine geri döneceği kaydedildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX