0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 12:45:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 14:32:00

Soylu'dan istismar açıklaması: Yakalandı!

Küçükçekmece Kanarya mahallesinde yaşanan istismar olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Küçükçekmece'de istismara uğrayan 5 yaşındaki küçük kız çocuğuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, failin yakalandığını duyurdu.

Küçükçekmece'de istismara uğrayan küçük kız çocuğuna ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu failin yakalandığını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da failin en ağır cezayı alması için tüm davalara müdahil olunacağını, aileye 24 saat psikoloji desteği verileceğini kaydetti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Küçükçekmece'de istismara uğrayan küçük kız çocuğuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı​ Soylu'nun açıklamaları;

Soylu'nun açıklamaları;

"Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar. 

Failin ykalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. 

Bir yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız. Muhtar, aile, kaymakam açıklama yapıyor. Söylenenlerin hepsinin yanlış olduğunu, onlar adına yalan olduğunu söylüyor değilim, ama bu açıklamalar hala devam ediyor."

24 SAAT PSİKOLOG DESTEĞİ

Davaya müdahil olarak failin en ağır cezayı alamsı için süreci yakından takip edeceğini belirten Bakan Selçuk: "(Küçükçekmece'de çocuğa cinsel istismar) Uzman klinik psikoloğumuz 24 saat çocuğumuzun ve ailemizin yanında kalacak." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX