0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Eylül 2019 Pazar 07:29:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 11:47:00

2019 İŞKUR TYP başvuru ekranı haberimizde..

İŞKUR TYP başvuruları ne zaman yapılır? İŞKUR TYP başvurusu nereden yapılır? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Vatanşlar tarafından yoğun ilgi gören, İŞKUR TYP; Toplum Yararına Programlar oluyor.

İŞKUR TYP vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İŞKUR TYP; Toplum Yararına Programlar oluyor. İstihdam edilmek üzere ihtiyaç oldukça personel alımları yapılan İŞKUR TYP ile ilgili aramalar her geçen gün artıyor. "İŞKUR TYP başvuruları ne zaman yapılır? İŞKUR TYP başvurusu nereden yapılır?" soruları arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.  İŞKUR TYP başvurularının nasıl yapıldığı ve aranan koşullar gibi merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

İŞKUR TYP BAŞVURULARI NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

İŞKUR TYP başvuruları istenilen zamanda https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresinden yapılan aramalar sonucu gerçekleşebiliyor.

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

İŞKUR TYP BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

GENEL İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 

TOPLUM YARARINA PROGRAM (TYP) NEDİR?

Doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla İŞKUR tarafından uygulanan programlardır.

KATILIMCILARA HANGİ ÖDEMELER YAPILMAKTADIR?

Asgari ücret (2.020,90 TL)

Vergi ve sosyal güvenlik prim giderleri (1.113,14 TL)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX