0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 09:16:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 09:17:00

Jale Birsel kimdir, kaç yaşındaydı? Yıldız Kenter'in arkadaşı Jale Birsel hayatını kaybetti!

Yıldız Kenter'in arkadaşı Jale Birsel hayatını kaybetti. Jale Birsel kimdir, kaç yaşındaydı? sorularının yanıtı gündemin en çok araştırılan başlıkları arasında yerini aldı. Bir önceki akşam yaşama veda eden Yıldız Kenter'in sınıf arkadaşı olan Jale Birsel, geçtiğimiz ay yakalandığı zatürreden kurtulamayarak hayatını kaybetti. Jale Birsel'in hayatı ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Dün akşam yaşama veda eden Yıldız Kenter'in sınıf arkadaşı olan Jale Birsel, geçtiğimiz ay yakalandığı zatürreden kurtulamayarak hayatını kaybetti. Jale Birsel kimdir? Jale Birsel kaç yaşındaydı? sorularının yanıtı gündemin en çok araştırılan başlıkları arasında yerini aldı. Jale Birsel'in hayatı ile ilgili merak edilenler haberimizde..

JALE BİRSEL HAYATINI KAYBETTİ

92 yaşındaki Jale Birsel, geçtiğimiz ay yakalandığı zatürreden kurtulamayarak hayatını kaybetti.

JALE BİRSEL KİMDİR?

1949 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro yüksek bölümü başarıyla bitirdi. Hemen ardından “Yalancı” adlı oyunundaki Beatrice rolüyle Devlet Tiyatrosunda yerini aldı. 38 Yıl boyunca (emekli olana dek) Komedi – Dram, Genç – İhtiyar, Küçük – Büyük, Yerli – Yabancı demeden verilen her rolün üstesinden gelip seyircilerin, eleştirmenlerin bol bol alkışlarını ve beğenilerini kazandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX