0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Mart 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:15 Mart 2019 Cuma 08:00:00

'Kadın yoksa, hayatı tek gözle algılarsınız'

Enerji Bakanlığı tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen “Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar” ödülleri törenle sahiplerini buldu. 

Törene katılan Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan yaptığı konuşmada, kadınların çalışma hayatında karar alıcı pozisyonlarda olmaları gerektiğini vurgulayarak, karar süreçlerinde kadınların eksikliğinin, bir noksanlık olduğunu kaydetti. 

RUHU ENERJİ DOLUDUR 

Emine Erdoğan, “Çünkü kadın ruhu, baştan aşağı enerji, fikriyatı ise tabii kaynaktır. Bu enerjinin ve tabii kaynağın işin içine girmediği her alan, bir kör noktaya dönüşür. Doğru ve keskin bir bakış, iki gözle bakmayı gerekli kılar ki kadınların olmadığı her durum, hayatı tek gözle algılamak gibidir” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da “Sesimize ses kattığınız için teşekkür ediyorum” dedi. 

 AİLENİN MİMARI 

Kadına karşı şiddet başta olmak üzere sorunların çözümünün Türk kültür ve inancında var olduğunu belirten Albayrak, kadının toplumun en değerli parçası ailenin mimarı olduğunu vurguladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX