0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2018 Çarşamba 09:13:00 - Güncelleme:13 Haziran 2018 Çarşamba 09:24:00

Kandil'de terör örgütü PKK hedefleri tek tek vuruluyor

Örgüte yönelik düzenlenen hava harekatlarında "Terminatör" olarak bilinen F-4 2020 uçakları büyük rol oynadı.

Terörle mücadelede taarruz paralosıyla operasyonlarını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri, Kandil'e yuvalanan teröristleri tek tek etkisiz hale getirmekte kararlı.

KUZEY IRAK'TA KALICIYIZ

Bölgede ilerleyişini sürdüren Mehmetçik, teröristlerden temizlenen bölgelere üsler kurarak bölgede kalıcılığı sağlamayı hedefliyor.

Terör örgütü PKK'nın Türkiye'ye terör ihraç ettiği ana merkez olarak gösterilen Kandil'e yönelik hava harekatlarına da ara verilmiyor.

İRAN’A DOĞRU KAÇIŞ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), zor coğrafi koşullar nedeniyle bölgede hava harekâtlarına ağırlık verirken, kara birliklerinin Kandil istikametine sarkma operasyonu da devam ediyor. Sınırdan 30 kilometre kadar derinliğe inen komandolar, ele geçirdikleri yerlerde üs kurma çalışmalarını sürdürüyor. TSK ve MİT unsurları da bölgede eşgüdüm içinde çalışırken, terör örgütünün elebaşları arasında İran istikametine doğru hareketlilik yaşandığı bilgilerine ulaşıldığı bildirildi.

BOMBA YAĞDIRDI

Örgütün; sığınak, barınak silah mevzisi ve mühimmat deposu olarak kullandığı 12 nokta, lazer güdümlü hassas bombalarla yok edildi. Düzenlenen hava harekatına Terminatör olarak bilinen F-4 2020 uçakları da katıldı.

(Ensonhaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX