0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:09 Kasım 2018 Cuma 00:17:00

Kapa çeneni

Ezanın aslının yasaklanmasını isteyen Öztürk Yılmaz, Güneş'in 'Madem öyle Meclis'e getir' teklifi karşısında sessizliğe gömüldü. Seçim üstü panikleyen CHP, zevzek vekili disipline sevk etti.

Oy kaybetme korkusu yaşayan Kılıçdaroğlu, Yılmaz'ı susturdu

ASLINA DÖNDÜ

Yılmaz, Arapça ezanın Türkçeye hakaret olduğunu söyleyerek yeni bir provokasyona imza atmıştı. Ancak "Türkçe ezan istiyorsan yasa teklifi olarak Meclis'e getir" çağrılarını cevapsız  bıraktı. O cesareti gösteremeyen Yılmaz, yeniden 'Muhasebeci Kenan' rolüne büründü.

GÖSTERMELiK DiSiPLiN

Yılmaz'ın 'Türkçe ezan' çıkışı, CHP'nin seçim hesaplarını bozdu. Muhafazakar seçmenden oy alma planları yapan Kılıçdaroğlu, "Seçime giderken partiye zarar verdin. Çeneni kapa. Artık ekrana çıkma" diyerek azarladığı Yılmaz'ı, tepkileri yumuşatmak için disipline sevk etti.

SKANDALLARI BiTMiYOR 

Musul'daki konsolosluk baskınında kendisini 'Muhasebeci Kenan' olarak tanıtıp ekibini DEAŞ karşısında yalnız bırakan Yılmaz, Mehmetçik'le omuzomza savaşan ÖSO'ya da 'Terörist' demişti.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX