0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Şubat 2019 Cumartesi 08:03:00

Kılıçdaroğlu yalana doymuyor

Eskişehir’de, açlıktan bir kadının çöpten yemek topladığını iddia ettiği fotoğrafları partisinin grup toplantısında gösteren Kılıçdaroğlu’nun algı operasyonu çöktü. Varlıklı biri olduğu ortaya çıkan Demir, CHP lideri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Siyasi kariyerini attığı iftiralar üzerine inşa eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha deşifre oldu. 19 Şubat’taki Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantısında, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin önündeki çöp konteynerini karıştıran bir kadının fotoğrafını göstererek, evine götürmek için yiyecek topladığım iddia eden Kılıçdaroğlu, algı operasyonu yaptı. 

MADDİ DURUMUM İYİ 

CHP liderini “Açlıktan çöpten ekmek topluyor” dediği 54 yaşındaki Eskişehirli Aysun Demir yalanladı. Fotoğrafının habersizce çekildiği Odunpazarı’ndaki basın mensuplarına, evinin önünde açıklamalarda bulunan Demir, “Yanımızda büyük marketler, dönerciler var. Artıklarını atıyorlar. Ben de alıp hayvanlara veriyorum. Bunu her zaman yapıyorum, yapacağım da. Gelip bana bir sorsaydı 'Aç mısın' diye. Ben aç değilim. Maddi durumum gayet iyi, 4 katlı evim var, aylığım var. Allah'a çok şükürler olsun, benim muhtaçlığım, ihtiyacım yok” diyerek Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 

ASLA UTANMIYORUM 

CHP liderinin yalanına malzeme yaparak kendisini rencide ettiğini belirterek sokak hayvanları için çöpten yiyecek toplamaya devam edeceğini ifade eden Demir, çöp konteynerinden sokak hayvanları için yiyecek toplamaktan asla utanmadığını söyledi. Ayrıca Demir, Başkan Erdoğan'ı çok sevdiğini ve başarılı olmasını dile getirdi.

 Kılıçdaroğlu’nun iftirasına malzeme yaptığı 54 yaşındaki Aysun Demir, “Ben aç değilim. Maddi durumum gayet iyi” dedi.

TAZMİNATLA HAYVAN BARINAĞI YAPTIRACAK

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na karşı hakkını sonuna kadar arayacağını belirten 4 çocuk annesi Demir, “Kılıçdaroğlu beni ihtiyaç sahibi gibi göstermeye utanmadı mı, çok üzüldüm, hatta intiharı bile düşündüm. Çocuğum üzüntüden okula gidemedi. Kılıçdaroğlu bunları düşünmedi mi, benim fotoğraflarımı neden elinde sallıyor” dedi. Hukuki süreci başlattığını açıklayan hayvansever kadın, “Kılıçdaroğlu'ndan alacağım tazminatla sokak hayvanlarına barınak yapacağım” diye konuştu.

PARASIZLIKTAN YOLLARA DÖKÜLDÜLER

CHP'li Avcılar Belediyesi'nin, maaşlarını ödemediğini, aralarında temizlik işçilerinin de bulunduğu yüzlerce çalışanı iş bıraktı. ‘Açız’ diyen işçiler, CHP’li yönetime isyan etti. 

Beşiktaş’ın ardından CHP’li Avcılar Belediyesi’nde de 2 aydır ücretleri ödenmeyen temizlik işçileri, iş bıraktı. “Asgari ücret 2 bin 200 TL olacak” vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu’nun partisinin belediyesinin işçileri parasızlıktan yollara döküldü. “Açız, emeğimizin hakkını istiyoruz, adalet nerede” diyen İşçiler, Marmara caddesinde toplanarak, Avcılar Belediyesi önüne kadar yürüdü. 

ENGELLEME TELEFONU 

Verilen sözlerinin tutulmadığını ve eylemin yapılmaması için sayısız telefon aldıklarını ifade eden Belediye İş 2 No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir, “İşçilerin aylık maaşları ve sosyal hakları, sözleşmelilerin 2-3 aylık maaşları ve sosyal hakları, kadrolu işçilerin 3 yıllık sosyal hakları, memurların 1,5 yıllık sosyal hakları ve tazminatları ve emekli çalışanların kıdem tazminatıyla alacakları hala ödenmemiştir. Burada bir keyfiyet var, herkes mağdur. Burada bir usulsüzlük, zulüm var. Buradaki zulme kim dur diyecek. Cumhuriyet savcılarına sesleniyorum, varsa bir yanlışımız bizimle ilgili bir işlem başlatın. Yoksa burada insanlara zulmedenlere neden gereğini yapmıyorsunuz” dedi. 

SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ 

Eskişehir’de ‘çöp’ yalanıyla AK Parti’yi ve Başkan Erdoğan’ı hedef alan Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki CHP’li belediyede çalışan vatandaşların çığlıklarını duymazdan geliyor. 

PİS KOKUDAN GEÇİLMİYOR

Avcılar’da temizlik işçilerinin iş bırakmasının ardından çöp konteynerleri önünde yığınlar oluştu. Mahalleler çöpten geçilmez hale gelirken, sokaklardan pis kokular yükseldi. İlçe sakinleri çöplerin bir an önce toplanmasını bekliyor. Vatandaşlar oluşan manzaranın, kendilerine 1990'lardaki çöp dağlarını hatırlattığını söyledi. Yaşananlara isyan eden ilçe sakinleri, “CHP deyince akla çöp geliyor” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX