0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00

Köprü cezalarının iptali Meclis gündeminde

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın gündeme getirdiği cezaların iptali için, AK Parti kanun teklifi hazırladı. 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde köprü geçişlerinde yazılan cezalarla ilgili verdiği 'iptal' müjdesi gerçek oluyor. AK Parti, cezaları kalıcı şekilde ortadan kaldıracak kanun teklifi hazırladı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, “Binali Yıldırım'ın gündeme getirdiği köprülerle alakalı bazı vatandaşlara verilen yüklü miktarda cezalar vardı. 

MECLİS'TE YOĞUN MESAİ 

Bu cezaların iptali için Meclis Başkanlığı’na sunacağımız teklif var. Meclis'in programına göre yasalaşması halinde, bu sorun da ortadan kalkacaktır” dedi. Mehmet Muş, muhalefet partilerinin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi nedeniyle 'Meclis çalışmıyor' eleştirilerine de yanıt verdi. Muş, bayrama kadar gündemlerinden çıkması gereken öncelikli yasalar olduğunu söyledi. Muş, Meclis çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Genel Kurul'da 'Kapadokya Alan Başkanlığı' kurulmasına ilişkin müzakereler başladı. Önümüzdeki haftalarda yeni verilecek tekliflerle süreç işleyecek” ifadelerini kullandı. 

BAYRAMDAN ÖNCE ÇIKACAK 

Meclis'in Ramazan Bayramı'na kadar aralıksız çalışacağını kaydeden Muş, “Askerlikle ilgili düzenleme, Kapadokya teklifi, turizm teşvik yasası ve köprü geçişlerindeki trafik cezaları ve çeşitli kanunların yer alacağı düzenlemeler gündemde” açıklamasında bulundu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX