0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2019 Perşembe 09:23:00 - Güncelleme:07 Ekim 2019 Pazartesi 14:48:00

La Casa de Papel yeni sezon ne zaman çıkacak?

La Casa de Papel yeni sezon ne zaman çıkacak? La Casa de Papel 4. sezon tarihi belli oldu mu? soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Yalnız Türkiye gündeminde değil, birçok ülkede diziseverler tarafından tam not alarak uluslararası başarıya imza atan La Casa de Papel çok konuşulan diziler arasında yer alıyor.

La Casa de Papel, diziseverler tarafından soluksuz izlenen diziler arasında yer alıyor. Uluslararası başarıya sahip La Casa de Papel'in 3. sezonu 19 Temmuz'da yayınlanmıştı. 8 bölümlük sezonu hemen bitiren izleyiciler "La Casa de Papel yeni sezon ne zaman çıkacak? La Casa de Papel 4. sezon tarihi belli mi?" sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. La Casa de Papel yeni sezonun bir an önce çıkmasını isteyen La Casa de Papel hayranları, dizinin yönetmeni Jess Colmenar tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. La Casa de Papel yeni sezon ile ilgili gelişmeler haberimizde yer alıyor.

LA CASA de PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında dizinin dördüncü sezonunun olacağını ve resmi açıklamanın çok yakında yapılacağını söylemişti. La Casa de Papel yeni sezon tarihi şuan için henüz belli değil. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde ve Premios Fénix'te En İyi Drama ödülünü kazanan sürükleyici suç dizisi La Casa de Papel yeni sezon tarihi açıklantıkdan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX