0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:27:00 - Güncelleme:18 Şubat 2019 Pazartesi 16:20:00

Manisa'da uçak düştü iddiası yalanlandı

Manisa'nın Selendi ilçesinde uçak düştüğü yönünde ihbar yapıldı. Haber üzerinde güvenlik güçleri bölgede arama çalışması başlattı. Öte yandan Manisa Valisi Ahmet Deniz, Selendi'de uçak düştüğü iddiasına ilişkin, "Bir vatandaşımız alçaktan geçen uçağı gördükten sonra 'düştüğünü zannettim' şeklinde ihbarda bulunuyor. Ondan başka gören yok. Ekiplerimiz aramaya çıktı, henüz bir iz yok. Yanlış değerlendirmeyle yapılan bir ihbar olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Selendi'nin kırsal Çortak Mahallesi'nin dağlık kesimine, bugün saat 12.30'da uçak düştüğü yönünde jandarmaya ihbar geldi. Güvenlik güçleri, köylülerden gelen ihbarla harekete geçti. Uçağın düştüğü belirtilen bölgede jandarma 3 ekip halinde arama çalışması başlattı.

KAYMAKAMLIK YALANLADI

Manisa Selendi İlçesi Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada 'Uçak düştüğü yönündeki iddialar asılsızdır' denildi

MANİSA VALİSİ'NDEN UÇAK DÜŞTÜ İDDİASINA İLİŞKİN AÇAIKLAMA

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Selendi'de uçak düştüğü iddiasına ilişkin, "Bir vatandaşımız alçaktan geçen uçağı gördükten sonra 'düştüğünü zannetim' şeklinde ihbarda bulunuyor. Ondan başka gören yok. Ekiplerimiz aramaya çıktı, henüz bir iz yok. Yanlış değerlendirmeyle yapılan bir ihbar olduğunu düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX