0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ekim 2019 Perşembe 09:07:00 - Güncelleme:10 Ekim 2019 Perşembe 09:08:00

Masterchef F. Batuhan Öner kaç yaşında, nereli? Masterchef Faruk Batuhan kimdir?

Masterchef Faruk Batuhan kimdir? Masterchef F. Batuhan kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Geçtiğimiz haftanın seçilmiş kaptanı olan Masterchef F. Batuhan, bu hafta Kırmızı takımın oybirliği ile eleme potasına gönderdiği isim oluyor. Kırmızı takım yarışmacısı Batuhan bu hafta eleme potasından çıkabilmek için bütün hünerlerini sergiledi. Potadan çıkacağına emin bir şekilde konuşan Masterchef Faruk Batuhan ile ilgili aramalar yapılıyor. Masterchef Faruk Batuhan kimdir? işte yanıtı haberimizde..

Masterchef Faruk Batuhan, Masterchef'in başarılı yarışmacıları arasında yer alıyor. Lezzetli tabaklar çıkaran isimler arasında yer alan F.Batuhan geçtiğimiz hafta atanmış kaptan olarak performans gösterdi. Bu hafta ise Kırmızı takımın oybirliği ile eleme potasına gönderdiği isim oldu. Masterchef Türkiye izleyicileri Masterchef Faruk Batuhan potadan çıkan 3. isim oldu. Masterchef Batuhan hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı. Masterchef Faruk Batuhan kimdir? Masterchef F. Batuhan kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

MASTERCHEF FARUK BATUHAN ÖNER KİMDİR?

Faruk Batuhan Öner 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Üç yaşından beri mutfağa girmeye çalışıp, yedi yaşında yenilebilir yemekler yapmaya başladı. İstanbul ve Ege Üniversitesi'nde Su Ürünleri Mühendisliği okudu. 

Üniversite eğitiminden sonra özel bir aşçılık okulunda eğitim alıp profesyonel mutfağa giriş yaptı. Oteller, restaurantlar derken en son bir fast-food zincirinin marka şefi oldu. Şimdilerde bir yemek dergisinde yazarlık yapıyor. Osmanlı ve Uzak Doğu Mutfağı favorileri.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Faruk Batuhan Öner, 'El lezzeti yoktur, doğru teknik vardır' sloganıyla yola çıkan Faruk Batuhan Öner bu teknikler için MasterChef'te yer aldığını söylüyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX