0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 12:22:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 12:34:00

Medipol Başakşehir'den Roman Neustadter atağı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Roman Neustadter'i gelecek sezon kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışı veren ve tarihinde ilk kez bir şampiyonluğa çok yakın olan Medipol Başakşehir'de transfer çalışmaları şimdiden başladı. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe ile yollarını ayırması planlanan Roman Neustadter'i kadrosuna istediği iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir için flaş bir iddia gündeme geldi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, teknik direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile yollarını ayırmak üzere olan savunma oyuncusuna göz dikti.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayırmasına kesin gözü ile bakılan Roman Neustadter'i Abdullah Avcı'nın çok beğendiği ve sezon sonunda savunma oyuncusunu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediği öne sürüldü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX