0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:25:00 - Güncelleme:22 Ocak 2018 Pazartesi 14:59:00

Meltem Cumbul'dan Afrin operasyonu için skandal paylaşım!

Meltem Cumbul Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bir tweet atarak teröristleri korudu.

Afrin'i teröristlerden temizlemek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı içimizdeki terörist sevicileri rahatsız ederken, Meltem Cumbul, Atatürk'ün arkasına saklanıp barış istedi.

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Meltem Cumbul, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh cihanda sulh" sözlerini İngilizce olarak yazdı.

Üst aklın emirlerine uyup Demirtaş'ı göklere çıkaran sözde entellektüel ve sanatçı tayfası Demirtaş'ın Kandil'e karşı bir duruş sergileyememesi karşısında seslerini çıkaramamış aynı zamanda terör örgütüne kimi zaman dolaylı kimi zaman da açıktan destek vermişlerdi. Şimdi milletin rahatı için canlarını ortaya koyan Mehmetçiği işgalci gibi göstermeye çalışan bu zihniyetin iyi tanınması gerekli.

TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI!

İşte o tweetler:

Türk ordusunun sınırımızın teröristlerden temizlenmesi sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor?

Amerika teröristleri silahlandırırken bizim "yurtta sulh cihanda sulh" sloganları atmamızın ne faydası var?

Meltem cumbul gibi sanatçı görünümlü hainler , yurtta sulh cihanda sulh yazmışlar. Bunlar askerlere bomba atılırken neredeydi.15 temmuzda neredeydi. Tabi sulh isterler.Allah razı olsun bu vatanı savunan herkesten.bombaları afrine bıraktık, sesi nerelerden çıkıyor bakın.

AHaber

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX