0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2017 Çarşamba 13:08:00 - Güncelleme:28 Haziran 2017 Çarşamba 13:11:00

Meral Akşener yeni parti kuracak ama etrafında işi bilen adam yok

MHP'den umudu kesen Meral Akşener'in için parti kurmak için Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ , TBB Başkanı Feyzioğlu ve Koray Aydın ile anlaştığı söyleniyor ancak Feyzioğlu'nun yakın çevresi bu haberi yalanladı

 

Olağanüstü tüzük kurultayı davasını MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin kazanmasından sonra ne yapacağı merak edilen Meral Akşener, Sözcü'nün haberine göre kendisi gibi Genel Başkan adaylarından Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ile Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile anlaştı. MHP'den gönderilmeyen muhalif adaylardan Koray Aydın'ın da Akşener'in kadrosunda olacağı konuşuluyor.

 

Kendi haberini yalanlayan Sözcü'ye göre Feyzioğlu'nun yakın çevresi  “Başkanın adı bu tür haberlerde hep geçiyor ancak böyle bir düşüncesi yok” bilgisini vermiş. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX