0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Mart 2021 Cuma 14:37:00 - Güncelleme:12 Mart 2021 Cuma 15:33:00

Mısır'la ilk diplomatik temas... Başkan Erdoğan: 'Neticelere göre daha ileri düzeye de taşırız'

Başkan Erdoğan Mısır'al ilk diplomatik temas kurulmasına ilişkin 'Neticelere göre daha ileri düzeye de taşırız' dedi.

Başkan Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleriyle ilgili "Netice almakta zorlanıyorsak tabii ki vatandaşımızın sağlığını ön plana çıkarmak suretiyle süreci devam ettireceğiz" dedi.

Erdoğan, "Mısır ile istihbari, diplomatik ve ekonomik olarak zaten iş birliği sürecimiz devam ediyor. Bunda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Neticelere göre daha ileri düzeye de taşırız" diye konuştu.

Kovid-19 aşısı

Başkan Erdoğan, "(Aşı) Çin'den de ikinci bir paketin gelmesi söz konusu olabilir. Mutabık kalırsak bir 50 milyon daha Çin'den alabiliriz." dedi.

Suudi Arabistan'ın Yunanistan ile ortak tatbikatı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Bunu da Suudi Arabistan yetkilileriyle ayrıca görüşeceğiz ki bu böyle olmamalıydı, olmamalıdır diye düşünüyoruz." ifadesini kulandı.

Erdoğan, tekrar kapanma ihtimaline ilişkin "Mümkün olduğunca restoranlar, kafeler, kuaförler, bu açıkladığımız yerlerle ilgili şartları zorlayacağız." diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX