0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Şubat 2019 Pazartesi 10:49:00 - Güncelleme:11 Şubat 2019 Pazartesi 12:33:00

Mücadelenin en kritik anındayız: Emperyalistler Başkan Erdoğan'a ölümcül bir saldırıya hazırlanıyor

Küresel güçlerin kovanına çomak sokan Başkan Erdoğan şimdiye kadar hiç bir lidere olmayan büyük bir saldırı altına girdi. Ardan Zentürk, "İlk saldırısını Erdoğan ameliyata girerken 7 Şubat 2012 MİT Krizi ile yapan küresel vesayeti 15 Temmuz’da püskürttük. Meselemiz bitmedi, emperyalizm ölümcül, büyük bir saldırıya hazırlanıyor. Sözüm, tam bu noktada, Emine Erdoğan’a: Gazi, yalnız bırakılmış bir adamdı, bir sağlık saldırısına açık hale getirilmişti, çok şükür, siz oradasınız, lütfen, Başkan’ın yediğinden içtiğinden elinizi asla eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 7 Şubat 2012'de ameliyata girerken harekete geçen emperyalistlerin, FETÖ'yü kullanarak MİT krizinden Gezi olaylarına, 17/25 polis-yargı darbe girişiminden 15 Temmuz'a kadar hepsinin püskürtüldüğünü ifade eden Star Gazetesi yazarı Ardan Zentürk, küresel vesayetin yeniden harekete geçeceğini yazdı.

Zentürk bugünkü yazısınında, ''Meselemiz daha bitmedi, emperyalizm ölümcül, büyük bir saldırıya hazırlanıyor.'' uyarısında bulundu.

İşte Ardan Zentürk'ün ''UYARIYORUM: Başkan’ın canına kast ederler…''  yazısında dikkat çeken uyarılar:

Türkiye, tarihsel döngü içinde, bir kez daha 10 Kasım 1938 saat 09.04’e geldi mi, evet!.. Halifenin topraklarını tıpkı Selahaddin Eyyübi gibi Haçlı’nın kirli postalından temizlemiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün son nefesini vermesinden bir dakika öncesindeyiz.

Onun ölümünden sonra, bu ülkenin 12 Temmuz 1947’de İsmet İnönü’nün imzaladığı Türk-Amerikan İkili Askeri İşbirliği Anlaşması ile Amerikan mandasına dönüştürüldüğünü biliyoruz. (Atatürk tedavi edilmemiş, ölüme sürüklenmiş bir liderdir.)

İlk saldırısını Erdoğan ameliyata girerken 7 Şubat 2012 MİT Krizi ile yapanküresel vesayeti 15 Temmuz’da püskürttük.

Meselemiz bitmedi, emperyalizm ölümcül, büyük bir saldırıya hazırlanıyor.

Sözüm, tam bu noktada, Emine Erdoğan’a: Gazi, yalnız bırakılmış bir adamdı, bir sağlık saldırısına açık hale getirilmişti, çok şükür, siz oradasınız, lütfen, Başkan’ın yediğinden içtiğinden elinizi asla eksik etmeyin… 
 
Mücadelenin en kritik anındayız…

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX