0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2019 Pazar 15:09:00 - Güncelleme:20 Ocak 2019 Pazar 15:42:00

Müjdat Gezen keçileri kaçırdı: Ben kimlerin kaçacağını biliyorum ama söylemem

Küfürlü yorumcuları ve skandallarıyla ünlü Halk Tv'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edince hakkında soruşturma başlatılan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Müjdat Gezen yine sınırları zorladı. Gezen "Ben kimlerin kaçacağını biliyorum ama söylemem" dedi.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Müjdat Gezen, Halk TV’de yaptığı terbiyesizlikler ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Haftada bir imza vermek zorunda olan Müjdat Gezen, dördüncü kez imzasını atmak üzere karakola geldi. Oldukça moralsiz görülen Gezen, skandal açıklamalarına yine devam etti.

YÜREĞİN YETİYORSA SÖYLE!

Toplumun gerisinde kalan ve üretemeyen Müjdat Gezen halkı geren ve kutuplaştıran söylemlerine devam etti. Kemalistliği araç olarak kullanan, milletin milli ve manevi değerlerini hakir görerek belli bir kesime payanda olan Gezen, üstü kapalı olarak tehdit etti. Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'ne gelerek dördüncü imzasını atan Gezen, tehditkâr bir üslupla "Ben kimlerin kaçacağını biliyorum ama söylemem" ifadelerini kullandı.

AKPINAR DA TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAK ZORUNDA KALMIŞTI

Metin Akpınar müzmin yayın organı Halk TV'de darbe çığırtkanlığı yapmış Başkan Erdoğan'ı ölümle tehdit etmişti. Hakkında soruşturma başlatılınca 180 derece dönüş yaparak "Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef gösteren, onun ismini anan, ona karşı bir hareketimiz katiyen olmaz." demişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX