0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2019 Salı 09:18:00 - Güncelleme:23 Ekim 2019 Çarşamba 17:06:00

Muvazzaf astsubay alımı sonuçları ne zaman belli olacak?

Muvazzaf astsubay alımı yoğun ilgi görüyor. Muvazzaf astsubay alımı şartları neler? Muvazzaf astsubay alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? soruları güncel olarak araştırılan konular arasında yer alıyor.

Muvazzaf astsubay alımı şartları neler? Muvazzaf astsubay alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? merak ediliyor. Muvazzaf astsubay alımı yoğun ilgi görüyor. Muvazzaf astsubay alımlarına müracaat etmek isteyen adaylar başvuru sürecini merak ediyor. Alıma başvuranlar ise sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf astsubay alımı ilanına göre 2019 yılı için dış kaynak muvazzaf astsubay alımı başvuruları 8 Ekim'de başladı. Muvazzaf astsubay alımı için başvurular sürüyor. Muvazzaf astsubay alımına ilişkin merak edilen diğer detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor..

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 
MSB PERSONEL TEMİN SAYFASI

 
MUVAZZAF ASTSUBAY KİMDİR?
 
Muvazzaf Astsubay, 926 sayılı TSK Personel Kanunu kapsamında, en az iki yıl süreli fakülte veya yüksekokulları bitiren ve kılavuzun müteakip bölümlerinde açıklanan şartları sağlayan erkek ve kadın istihdam edilen astsubaylardır.

MUVAZZAF ASTSUBAY ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Muvazzaf astsubay alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Muvazzaf astsubay alımı sonuçları açıklandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

MUVAZZAF ASTSUBAY ALIMI BAŞVUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta ile, dilekçe ile veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX