0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00

Öğrenci akbili farkı Büyükşehir'den

Binali Yıldırım, halk otobüsü işletmecilerine öğrenci indiriminden dolayı zarar etmeyeceklerini söyledi. 85 liradan 40 liraya düşürülen kart ücretindeki 45 liralık farkın belediye tarafından ödeneceğini açıkladı. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Halk Ulaşım AŞ ile Türkiye Ayakkabı Sektörü Geleneksel İftar programlarına katıldı İftar öncesinde 5 halk otobüsü firmasının başkan ve yöneticileri, İETT ve belediye yetkilileriyle bir araya geldiğini anlatan Yıldırım, “Bugünkü toplantının iki tane önemli müjdesi var. Bunlardan bir tanesi sizin belediyeden alacağınız hakedişler var. Onlar ödenecek. Onun kararı alındı. Arkadaşlarla görüştük, inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde, bayramdan önce mutlaka bu paralarınızı alacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

BELEDİYE'DEN DESTEK 

Yıldırım, “Biliyorsunuz öğrenci akbili 85 liradan 40 liraya düştü. Tabii aradaki farkın ne olacağını merak ediyorsunuz. Oradan oluşan fark ne kadar? 45 lira. 45 liralık farkı belediye destek olarak size verecek. Dolayısıyla siz zarar etmeyeceksiniz. Belediye desteklemek suretiyle bu farkı size verecek. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

KALKINMA İÇİN ÜRETİM  

Daha sonra Türkiye Ayakkabı Sektörü Geleneksel iftar programında konuşan Yıldırım, “Üretmek, üretmek, üretmek... Bir ülkenin kalkınması refahı için olmazsa olmaz. Ekonominin lokomotifi üretmek” diye konuştu. 16 yıl boyunca siyasette birçok hizmette bulunduğunu da kaydeden Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı: “Bu şehir beni milletvekili, bakan, başbakan, meclis başkanı yaptı. Bu güzel şehre hizmet etmek için huzurunuzdayım. Nasip olursa desteklerinizle belediye başkanı seçilirsem Türkiye'de 16 yıldır yaptıklarımın çok daha güzelini bu güzel şehre yapmak için gayret edeceğim.” 

23 HAZİRAN'DA İSTANBUL'UN BAYRAMI VAR 

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik eden Yıldırım, “Bayramınız mübarek olsun. Daha sonra da kurban bayramı var. Ama iki bayram arasında da 23 Haziran'da da İstanbul'un bayramı var. Bu bayramda hep beraber kutlamaya hazır mısınız” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX