0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Eylül 2019 Cumartesi 10:50:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 14:35:00

POMEM alımları ne zaman?

POMEM alımları yoğun ilgi görüyor. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılacak.

POMEM alımları ne zaman? POMEM PÖH alımı 2019 başvuru şartları neler? yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı gerçekleşecek. Alımlara başvurmak isteyen adaylar başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağını öğrenmek istiyor. POMEM alımları ile ilgili son gelişmeler haberimiz içerisinde yer alıyor.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.

POMEM ALIMLARI NE ZAMAN 2019?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bir tarih yer almıyor. Polis özel harekat alımlarının başvuru ve sınavına ilişkin detaylar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecek.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX