0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 15:20:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 16:04:00

Şato Restoranı başkanlık konutuna çeviren Tunç Soyer'e CHP'li Kemal Karataş'tan sert tepki: Sen burjuva artığısın

Soyer çiftinin tüm eleştirilere rağmen tarihi Şato Restoranı, başkanlık konuta çevirmesi tepki çekti. Eski CHP İl Başkanı Karataş: Sen ne CHP’lisin ne de halkçı. Sen aşırı lüksü seven bir burjuva artığısın.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in tüm tepkilere rağmen tarihi Şato Restoranı, başkanlık konutu yapıp yerleşmesi eski CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş'ı fena kızdırdı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel adresinden daha önce 'kararından vazgeç' çağrısı yaptığı Soyer'e yüklenen Karataş, "Sana bir şey söyleyeyim mi... Sen ne CHP'lisin...Ne de solcu...Ne de halksın... İçi başka dışı başkasın... Sen kamu parasını har vurup harman savuransın... Sen, şatafatlı lüks yaşamayı seven, bir burjuva artığısın" dedi. Sosyal medyaya bomba gidi düşen paylaşım çok sayıda partilinden de destek aldı. 31 Mart yerel seçimlerinden CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, Varyant'taki tarihi eski Şato Restoranı başkanlık konutuna dönüştürme kararı aldı.

"KARARINDAN VAZGEÇ" ÇAĞRISI

Haber kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Haber kısa sürede sosyal medya aracılığı ile yayılırken Soyer'in takipçileri Şato'nun konuta dönüştürülmesine ilişkin kararı karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Süreç içinde Soyer'e en büyük tepki eski CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş'tan geldi. Sabah'a konuşan Karataş, Soyer'e 'Kararından vazgeç' çağrısında bulundu.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX