0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 08:00:00

Seçmeni kandırma taktikleri

CHP yönetimini, belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarında kullanması için hazırladığı kitapta, “hakaret etmeyin” ve “laf sokmayın” gibi skandal ifadeler yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP tarafından hazırlanan “Radikal Sevgi Kitabı”nda, yerel seçimlere girecek belediye başkan adaylarıyla kampanya çalışmalarını yürütecek parti görevlilerine seçmenlere nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi verildi. 

‘AZ KONUŞUN’ EMRİ

Kitapta yer alan skandal ifadeler büyük tepki topladı. Kitapta partililere, “dolduruşa gelmeyin, tartışmaya girmeyin”, “kavramsal konuşmayın somut konuşun”, “az konuşun, çok dinleyin”, “hakaret etmeyin” ve “laf sokmayın” şeklinde uyarılar yapıldı. 

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 

Bu skandal ifadeler, CHP’nin ve Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara bakışını bir kez daha gözler önüne serdi.

ANITKABİR’E UÇARAK GİTTİ

Kılıçdaroğlu’nun manevi oğlu Kılıç’ı istemeyen Maltepe teşkilatının, Anıtkabir’e yürüyüşünün 4. günü geride kaldı. Kılıç, muhaliflerden önce Anıtkabir’i ziyaret etti.

Beş yıllık Maltepe Belediye Başkanlığı döneminde, 184 milyon liralık kaynağını açıklayamadığı servetine rağmen Ali Kılıç'ı yeniden aday gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tepkiler dinmiyor. 

CİHANER’DEN DESTEK 

CHP'li bir grubun, Kılıç’ın adaylıktan geri çekilmesi için Maltepe’den Anıtkabir’e başlattığı yürüyüş, dördüncü gününü geride bıraktı. “Adalet” sloganları atarak yürüyen teşkilat mensuplarına, CHP Parti Meclisi üyesi İlhan Cihaner de destek verdi. 

KOŞA KOŞA GİTTİ 

Eleştirilerin odağındaki Kılıç ise Anıtkabir’e yürüyerek giden protestoculardan önce uçakla gitti. Sosyal medya hesabından ‘Maltepe örgütü burada’ mesajı paylaşan Kılıçdaroğlu’nun manevi oğlunun bu hamlesi büyük tepki topladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX