0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2019 Pazartesi 15:16:00 - Güncelleme:18 Şubat 2019 Pazartesi 15:31:00

Selen Gündüz İranlı rakibine bayrak dersi verdi

66 ülkeden 2094 sporcunun mücadele ettiği 4. WT Başkanlık Kupası Turnuvası'nda 37 kiloda altın madalya kazanan milli tekvandocu Selen Gündüz, kürsüde bayrağını Türk bayrağının önünde açmak isteyen İranlı sporcuya izin vermedi.

Dünya Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen WTF 4th President Cup G-2 şampiyonası, Antalya'da tamamlandı.60 ülkeden 2 bin 500 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, 37 kiloda altın madalya kazanan milli tekvandocu Selen Gündüz, İstiklal Marşı'mızın okunmasını sağladı.

MİLLİ GURURUMUZ: YİNE OLSA YİNE YAPARIM

Damarlarındaki asil kanı aldığı madalyalarla, şampiyonluklarla ispatladı. "Sarı Selen" onun namı. İranlı sporcuya ani bir refleksle bayrak dersi vererek gündeme oturan milli gururumuz Selen Gündüz 24 TV'ye konuştu. Gündüz, "Kürsüde o kendi bayrağını öne çıkarmaya çalıştı. Bende buna izin vermeyip kendi bayrağımı en önde görünmesi için öne koydum. Bu çok yayıldı bu kadar çok yayılacağını bilmiyordum. Mutlu oldum. Aslında dedim ki içimden, o 2. oldu. Neden onun bayrağı önde benim değil. Sonra bende bir hareketle hemen bayrağımı öne koydum. Sonra herkes tebrik etti. Bir sürü mesaj gelmeye başladı. Sosyal medyaya yayıldı. Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası ünlü olacağımı. Ama güzeldi. Yine olsa yine yaparım." ifadelerini kullandı.

ŞANLI BAYRAĞIMIZIN ÖNÜNE BAŞKA BİR BAYRAK AÇILMASINA İZİN VERMEDİ

37 kiloda altın madalya kazanan milli tekvandocu Selen Gündüz, kürsüde bayrağını Türk bayrağının önünde açmak isteyen İranlı sporcuya izin vermedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX