0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ocak 2019 Perşembe 09:39:00 - Güncelleme:24 Ocak 2019 Perşembe 09:47:00

Şeyma Subaşı koleksiyonunun tanıtım davetinde yalnız kaldı

Acun Ilıcalı ile evliyken ünlü isimlerle kanka olan Subaşı, önceki gün Atasay için tasarladığı koleksiyonunun tanıtım davetinde yalnız kaldı. Davete gidenler ve marka da sosyal medyada topa tutuldu!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliyken sanat ve sosyetenin ünlüleriyle arasından su sızmayan Şeyma Subaşı, boşandıktan sonra yalnız kaldı. Mücevher markası Atasay için hazırladığı ikinci kapsül koleksiyonunun tanıtımını önceki gün Bebek'teki kafesi Healthyish'de yapan Subaşı, şok yaşadı.

 Davete Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, modacı kardeşler Raisa ile Vanessa Sason ve oyuncu Bensu Soral gibi onlarca ünlüyü davet eden Subaşı, hayal kırıklığına uğradı.  Davet için kurduğu WhatsApp grubundaki birçok dostuna "Beni bu zor günlerimde lütfen yalnız bırakmayın" diye seslenen Şeyma Subaşı'nın çağrısı karşılıksız kaldı. Genç kadına, davette ablası Kübra Çil ve arkadaşı Dila Tarkan'ın aralarında olduğu küçük bir grup destek verdi. Davete katılanlardan Tarkan da sosyal medyada "Sen anca Şeyma'nın yalakası olursun" diye eleştirildi...

 Her davette Hacı Sabancı ile aşkı Nazlı Kayı ile samimi pozlar veren Subaşı, modacı Raisa&Vanessa kardeşlerin de hiçbir defilesini kaçırmıyordu. ELEŞTİRİ YAĞMURU
Atasay'ın ikinci kez Subaşı ile işbirliği yapmasını binlerce kişi, sosyal medya sert bir dille eleştirdi.


ELEŞTİRİ YAĞMURU

Atasay'ın ikinci kez Subaşı ile işbirliği yapmasını binlerce kişi, sosyal medya sert bir dille eleştirdi.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX