0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2019 Pazar 10:31:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2019 Pazar 10:36:00

Radamel Falcao'ya en iyi teklif Galatasaray'dan

Kolombiya basınına göre; Galatasaray Falcao transferinde bir adım önde: Monaco’nun satış kararı aldığı 33 yaşındaki forvetin senelik ücreti büyük sorun oldu. Ancak Porto’nun da istediği tecrübeli golcü için en iyi teklifi Sarı-Kırmızılı ekibin yaptığı belirtildi.a

Monaco ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Falcao hakkında Fransız kulübünün kararı belli oldu. Monaco, maliyetinin yüksek olması nedeniyle Falcao’nun  ayrılmasına sıcak bakıyor. Monaco’nun gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi. Öte yandan Le10Sport’ta yer alan habere göre; Falcao, ayrılmayı kabul etti. Porto ile birlikte G.Saray’ın oyuncuyla ilgilendiği ancak yıldız golcünün yıllık 9 milyon euroluk maaşını her iki kulübün de ödeyemeyeceği, bunun için de formül arandığı kaydedildi.

AİLEMİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM!

Galatasaray’ın gündeminde yer alan Radamel Falcao, Kolombiya’da yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili şunları söyledi: Ailemi ve kariyerimi düşünmek zorundayım. Profesyonelce bir karar almam gerekiyor. Millonarios’ta oynama hayalim var ama şu anda Avrupa’da devam etmek istiyorum. Kızlarımızın nerede eğitim alacaklarına eşimle birlikte karar vermeliyim. Birkaç teklif var ama Monaco ile sözleşmem devam ediyor ve oraya katılmam gerekiyor. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

6-7 MİLYON SEVİYESİNDE

Falcao’nun ülkesi Kolombiya’da çıkan haberlerde ise Galatasaray’ın en iyi teklifi yapan kulüp olduğu belirtildi. Kimsenin 9 milyon euro maaş vermeye yanaşmadığı belirtilen Falcao konusunda Sarı-Kırmızılılar’ın 6-7 milyon euro seviyelerine çıktığı kaydedildi. Kariyerine River Plate takımında başlayan Falcao, Porto, Atletico Madrid, Monaco, M.United ve Chelsea gibi takımlarda forma giydi. 33 yaşındaki futbolcunun Monaco ile 2020 yılı sonuna  kadar sözleşmesi bulunuyor. Sonrasında serbest kalacak.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX