0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00

Toze savaşı

Portekiz pazarına el atan Fenerbahçe ve Başakşehir, Vitoria Guimaraes’in sözleşmesi sona eren yıldızı Toze için harekete geçti. Guimaraes’in elde tutmak istediği 26 yaşındaki Portekizli oyuncu ise Süper Lig’de forma giymek istiyor.

SEZON SONU SERBEST KALIYOR

MİLLİ araya düşme potasından az da olsa uzaklaşarak giren Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Portekiz Vitoria Guimaraes takımıyla sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Antonio Jose Pinheiro Carvalho "Toze" için harekete geçti. Ancak bu transferde Fenerbahçe’nin en büyük rakibi Başakşehir… Portekiz basınından O Jogo, Fenerbahçe ve Başakşehir'in Toze transferinde karşı karşıya olduğunu okuyucularına duyurdu.

FİNANSAL OLARAK GÜÇLÜLER

F.BAHÇE ve Başakşehir'in oyuncuyu geçtiğimiz maç gözlemcilerine izlettiği ve menajeriyle temasa geçti belirtilen haberde, 26 yaşındaki Portekizli oyuncunın kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak baktığı aktarıldı. Portekiz Ligi'nin orta sıra takımlarından biri olan Guimaraes'in de Toze'yi takımda tutmak için çok fazla şansının olmadığı vurgulandı. Türk ekiplerin, finansal olarak çok daha iyi durum olması nedeniyle Portekizli 10 numaraya imza attırabilecekleri belirtildi.

KANAT VE ORTA SAHAYA ALTERNATİF

PORTO altyapısından yetişen Toze, 2015 yılında 1,5 milyon euro karşılığında Guimares'in yolunu tuttu. Son iki sezonda hem 10 numara, hem de sağ kanatta görev yapan Portekizli yıldız, geçen sezon Guimaraes'te 26 lig maçında 8 gol, bu sezon ise 24 lig maçında 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Altyaş kategorilerinde milli olan Toze, A milli formayı giyemedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX