0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 17:11:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 18:53:00

Terör örgütü ile ittifak yapan CHP, şirin gözükmek için gözü muhafazakar seçmene dikti, eşarp dağıttı!

Yeni Zelanda'daki cami saldırısında 50 Müslüman vatandaşın katledilmesinden İslam dünyasını sorumlu tutan Kılıçdaroğlu'nun Pendik Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Usta göz boyamak ve muhafazakar seçmenden oy alabilmek için başörtüsü dağıttı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak halinde olan CHP'nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son açıklamalarıyla terörü ve İslam dinini bir araya getirmiş, Yeni Zelanda'daki camilere yönelik terör saldırısından İslam dünyasını sorumlu tutmuştu. Tepki çeken açıklamaların ardından başörtüsüyle ilgili yeni bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, üniversitelerde başörtülü kızlara uygulanan baskı ve ikna odalarını unutup 'Başörtüsü sorununu biz çözdük' ifadelerini kullandı.

CHP GÖZ BOYAMAYA BAŞLADI

Kılıçdaroğlu'nun Yeni Zelanda hakkındaki skandal açıklamalarının büyük tepki çektiğini gören bazı adaylar vatandaşa şirin gözükmek için çeşitli yollara başvuruyor. Bunun son örneği CHP ve İP'in Pendik Belediye Başkanlığı için ortak adayı olan Mehmet Salih Usta oldu. Usta, seçim kampanyası kapsamında vatandaşlara eşarp dağıtarak muhafazakar seçmeni kandırmaya çalıştı.



CHP VATANDAŞI KANDIRMAYI GELENEK HALİNE GETİRDİ

CHP, 7 Haziran 2015 ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde de HDP ile işbirliği yaptı; HDP açıkladı, CHP gizledi. Bugün seçmene yine aynı oyun oynanıyor; CHP, İP ve SP’ye verilen oylar HDP’ye taşınıyor.

ATATÜRK İLE ÖCALAN POSTERLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİLER

'Atatürk'ün askeriyiz' diyerek yola çıkan, 3-5 oy fazla alabilmek uğruna terör örgütleri FETÖ ve PKK ile işbirliği yapan, seçim çalışmalarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile teröristbaşı Öcalan'ın posterlerini yan yana getiren CHP'nin geldiği son durum tabanında da ciddi rahatsızlık oluşturuyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX