0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2018 Cumartesi 15:16:00 - Güncelleme:15 Aralık 2018 Cumartesi 15:34:00

Terör örgütü PKK/YPG hendek kazmaya başladı

Mehmetçiklerimizin operasyon için geri sayıma geçmesiyle birlikte büyük bir paniğe kapılan PKK/YPG'li teröristler, hendek çalışmalarını hızlandırırken, terörist elebaşlarının da kaçmaya başladığı kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyine yuvalanan terör örgütlerine yönelik operasyon için hazır.

Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği talimatla birlikte, örgütün işgal ettiği bölgelere yönelik operasyon başlayacak.

Operasyon öncesi terör örgütü YPG'de endişe hakim.

SON ÇARELERİ HENDEK

Afrin'de Mehmetçik'e direnemeyen teröristler, Fırat'ın doğusunda hendeklerle, Türk askerini durdurmayı hayal ediyor.

YPG'li teröristler tarafından Kamışlı'da hendekler kazıldı.

TELABYAD KENTİNDE DE HENDEKLER HAZIR

 

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin hemen karşısında bulunan terör örgütü PYD/YPG’nin kontrolündeki, Suriye’nin Telabyad kentinde de sınıra yakın bazı evlerin etrafı toprakla kapatılarak mevzi yapıldı. Terör örgütünün toprakla kapattığı evlerin, Türkiye tarafından sınıra örülen güvenlik duvarındaki kapıların karşısında olması dikkat çekti. Yerel kaynaklar, terör örgütü üyelerinin mevziye çevrilen evlere tünellerden gidip geldiklerini belirtti.

SİVİL KALKAN OYUNU

YPG/PKK'lı teröristler Telabyad'daki sivilleri yerleşim bölgelerinden çıkarmadığı, bölgeye yığınak yaptığı ve sivillere ait yerleşim yerlerini de karargah olarak kullandığı ortaya çıktı. Aralarında çocukların da bulunduğu sivillerin bölgeyi terk etmelerine terör örgütü üyelerince izin verilmiyor.

KAÇIYORLAR

Bölgedeki terörist elebaşları Mehmetçikklerimiz'den kurtuluşun olmadığını bildiği için daha güneye kaçmaya çalışıyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX