0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 14:39:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 15:48:00

Teröristler bunu beğendi: CHP-İP ittifakının Gaziantep adayı HDP'li Celal Doğan oldu

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP ve İP Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için teröristlere 'gerilla' diyen HDP'li Celal Doğan'ı aday gösterme kararı aldı.

CHP-İP ittifakında çok karanlık ilişkiler vücut buldu. Yerel seçimler için ittifak yapan CHP ve İP, bir skandala daha imza atarak teröre verdikleri desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

CELAL DOĞAN'IN SKANDAL SÖZLERİ

Daha önce 15 yıl CHP'den seçilerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Doğan, HDP'den İstanbul Milletvekili seçilip Meclis'te de yer aldı. Celal Doğan o dönem yaptığı "Genelkurmay'ın açıklamasına göre, 756 da gerilla öldü. Onların da bu vatanın evladı olduğunu unutmamak gerekir." ifadesiyle çok tartışılmıştı.

CHP - İP, GAZİANTEP İÇİN HDP'Lİ CELAL DOĞAN'DA KARAR KILDI

Yerel seçimler için ittifak yapan Cumhuriyet Halk Partisi ve İP, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için tecrübeli siyasetçi Celal Doğan'ı aday gösterme kararı aldı.

CELAL DOĞAN ADAYLIĞINI DOĞRULADI

Celal Doğan, Gaziantep GAP Gazetesi'ne yaptığı açıklamada da iddiaları doğrulayarak "Evet, adayım" dedi.

ADINDA HDP GEÇEN HESABINI DA KAPATTI

Öte yandan Doğan, Twitter'da kullandığı @hdpcelaldogan kullanıcı adlı hesabını da kapatarak, CHP- İP ittifakı için hazırlıklarına devam ettiğini doğruladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX