0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2019 Cuma 16:23:00 - Güncelleme:11 Ekim 2019 Cuma 16:24:00

Türkiye Arnavutluk maçı saat kaçta başlayacak? Türkiye maçını hangi kanal canlı verecek?

A Milli Futbol Takımımız EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemelerindeki 7. maçında bu akşam Arnavutluk ile karşı karşıya geliyor. Millilerin, Türkiye Arnavutluk mücadelesi Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri kapsamında H grubundaki kritik mücadelelerden olacak. Milli maçı canlı ve şifresiz olarak seyretmek isteyen kimseler için maç ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtını arama motorlarında araştırıyor. Türkiye maçını hangi kanal canlı verecek? Türkiye Arnavutluk maçı saat kaçta başlayacak? sorularının yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

Heyecanla beklenen Türkiye maçının oynanacağı büyük gün geldi. Türkiye Arnavutluk karşılaşması bu akşam oynanacak. Türkiye Arnavutluk maçını izlemek isteyen vatandaşlar "Türkiye maçını hangi kanal verecek? Türkiye Arnavutluk maçı saat kaçta başlayacak?" sorularının yanıtını araştırıyor. Millilerin, Türkiye Arnavutluk mücadelesi Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri kapsamında H grubundaki kritik mücadelelerden olacak. Milli maçı canlı ve şifresiz olarak seyretmek isteyen kimseler için maç ile ilgili merak edilen soruların yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor. İşte Türkiye Arnavutluk maçını hangi kanal canlı verecek? sorusunun yanıtı ve merak edilen diğer detaylar sizlerle..

TÜRKİYE MAÇINI HANGİ KANAL CANLI VERECEK?

Ülker Stadı’nda oynanacak mücadeleyi TRT 1’den naklen yayımlanacak. 

TÜRKİYE ARNAVUTLUK MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Türkiye Arnavutluk karşılaşması için ilk düdük saat 21.45’te çalacak.

TÜRKİYE ARNAVUTLUK MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Çağlar, Umut Meraş, Yusuf Yazıcı, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir (Ozan), Deniz Türüç (Hakan Çalhanoğlu), Cenk Tosun,

Arnavutluk: Berisha, Hysaj, Trashi, Veseli, İsmajili, Sehali, Abrashi, Memushaj, Lenjani, Balaj, Çikalleshi

Aday kadro

A Milli Takım’ın Arnavutluk maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor) Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Ömer Bayram (Galatasaray)

Orta saha: Deniz Türüç, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX