0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 13:34:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 19:29:00

Türkiye'nin en zengin sınıfı: CHP

Yılmaz Özdil’in son günlerde çok tartışılan Mustafa Kemal kitabı 1881 adet basılmıştı. Kitaba 2500 TL fiyat biçilmişti. Bugün saat 9’u 5 geçe satışa sunulan kitap dakikalar içerisinde tükendi. Kemalistlerin fahiş fiyatta satılan ve adedi sadece 1881 tane olan kitabı bu kadar kısa sürede tüketmesi oldukça dikkat çekti.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Ülkenin hala elit sınıfını oluşturan Kemalist zihniyetle bir kez daha yüzleştik. Yılmaz Özdil'in kitabı kamuyounda oluşan bunca tepkiye rağmen çok kısa sürede 1881 adet alıcı bulması hayretler içinde bıraktı.

KAYMAK TABAKA

Müjdat Gezen, Halk TV'de yayımlanan ve skandallarıyla ünlü Uğur Dündar'ın Halk Arenası programında ülkedeki burjuvanın halâ kendilerinde olduğunu itiraf etmişti. Programda önce Başkan Erdoğan'a hakaretlerini sıralayan Gezen, "İstanbul'un kaymak tabakası şu anda burada" demişti.

KEMALİST BURJUVANIN İKİYÜZLÜLÜĞÜ

Sosyalist ve halkçı sıfatları kendisine yakıştıran CHP nedense her seçimde sermaye sahibi burjuvanın yaşadığı Kadıköy, Beşiktaş, Nişantaşı, Bakırköy, Ataköy, Ataşehir gibi ilçe ve semtlerden çok yüksek oy almasına rağmen işçi sınıfı ve fakir halkın ikamet ettiği Güngören, Esenyurt, Bağcılar, Esenler, Sultanbeyli gibi ilçelerde nal topluyor. AK Parti'yi kendi zenginlerini  "yeşil sermaye" oluşturmakla suçlayan CHP zihniyeti, zengin zümrenin kendileri olduğu gerçeğini örtbas etmek için ürettikleri bu yalan dakikalar içerisinde fahiş fiyata satılan kitapla ortaya çıktı.

KİM BU AVANAKLAR?

Yılmaz Özdil, hemen hemen her sene çıkardığı bindirilmiş kıtalar halinde olan Mustafa Kemal kitaplarıyla servet değerinde kazanç sağladı. Akademik bilgilerden uzak, internet safsatalarıyla dolu hatta içinde kaynak dahi yazılmayan kitabı alanlar kamuoyunca merak ediliyor.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX