0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:12 Ekim 2018 Cuma 00:00:00

Yargıda 'bittiler' diyemem

HSK Başkanvekili Yılmaz, itiraflar ve ByLock çözümleri sonucu yeni isimler tespit edildiğini söyledi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, FETÖ bağlantısı nedeniyle işlem gören hakim ve savcı bulunup bulunmadığı sorusu üzerine,  15 Temmuz darbe girişiminin ardından 4 bine yakın hakim ve savcının ihracına karar verdiklerini hatırlattı. Kurulda FETÖ nedeniyle işlemleri devam eden hakim ve savcılar bulunduğunu söyleyen Yılmaz, “Şu anda hala gelen şikayetler var. Bunlar Teftiş Kurulu'na havale edildi, onların yürüttüğü soruşturmalar var” dedi. 

SORUŞTURMALAR DEVAM EDİYOR

Yılmaz, şunları kaydetti: “Bitti diyemem. Bitmesi mümkün değil zaten. Sürekli itiraflar yoluyla gelenler oluyor. Farklı ihbarlar yoluyla gelenler oluyor. Onlar hep değerlendiriliyor, soruşturuluyor. Bunun dışında ByLock çözümleri geliyor. ByLock çözümleri sonucu hiç kendi numarasını kullanmayan adamın ByLock kullanıcısı olduğu saptanıyor. Geldikçe süreç onlar yönünden de devam ediyor.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX