0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2019 Cuma 16:25:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 09:40:00

YSK personel alımı 2019 ne zaman?

Yüksek Seçim Kurulu mühendis, çözümleyici, programcı, şoför, sekreter, santral memuru ve kaloriferci alıyor. YSK personel alımı yoğun ilgi görüyor. YSK personel alımına müracaat etmek isteyen vatandaşlar alım koşullarını ve başvuru süreci ile ilgili araştırma yapıyor.

YSK personel alımı yapıyor. YSK personel alımına müracaat etmek isteyen vatandaşlar alım ile ilgili detayları öğrenmek istiyor. Yüksek Seçim Kurulu mühendis, çözümleyici, programcı, şoför, sekreter, santral memuru ve kaloriferci alıyor. YSK personel alımı 2019 ne zaman? YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? soruları arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir. Aynı adayın birden fazla kadro ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi atamaları yapılmayacak. YSK personel alımı ile ilgili diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor..

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.
 

YSK PERSONEL ALIMI 2019 NE ZAMAN?

YSK personel alımı başvuruları 14 Ekim'de saat 09.00’da başlayacak, 21 Ekim 2019 tarihinde mesai bitimi itibariyle (saat 17.00’de) sona erecek.

YSK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Başvurular Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının kurumsal internet sitesinde (www.ysk.gov.tr) yer alan müracaat formunun elektronik ortamda doldurulması suretiyle yapılacaktır. Elektronik ortamda yapılan başvuruda adayların bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girmeleri gerekmektedir. Posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru işlemini uygun şekilde yaparak tamamlayan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir. Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir. Aynı adayın birden fazla kadro ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

 

 

 


 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX