0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2019 Pazar 08:57:00 - Güncelleme:15 Ocak 2020 Çarşamba 14:28:00

Zemheri dizisi konusu ne, oyuncular kim?

Televizyonda yayınlanacak yeni dizi Zemheri heyecanla bekleniyor. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği Ay yapım imzalı dizinin konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İzleyiciler aynı zamanda zemheri kelimesinin de ne demek olduğunu öğrenmek istiyor.

Televizyonda yayınlanacak yeni dizi Zemheri heyecanla bekleniyor. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği Ay yapım imzalı dizinin konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Zemheri nedir, Zemheri ne zaman giriyor? Zemheri dizisi konusu ne, oyuncular kim? soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. İzleyiciler aynı zamanda zemheri kelimesinin de ne demek olduğunu da araştırıyor. Zemheri dizisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

ZEMHERİ NEDİR?

Zemheri kelimesi, Arapça kış anlamına gelen "zem" ile farsça uğultu anlamındaki "harir" kelimelerinin birleşmesi ile oluşmuştur. "Uğuldayan kış" yani, kışın dondurucu zamanıdır.

ZEMHERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zemheri dizisinin yayın tarihi ve günü henüz netleşmedi. Zemheri dizisinin Ocak 2020 de seyirci ile buluşması bekleniyor.

ZEMHERİ DİZİSİ KONUSU NE?

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor.

Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak.

Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek!

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX