0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2019 Perşembe 15:19:00 - Güncelleme:17 Ocak 2019 Perşembe 15:26:00

Başkan Erdoğan Fazıl Say konserine katılacak

Ünlü piyanist Fazıl Say Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konserine davet etmişti. Erdoğan'ın konsere gidip gitmeyeceği belli oldu.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, geçtiğimiz ay konserine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet ettiğini açıklamıştı.

Yoğun siyaset programından fırsat bulması durumunda konsere gelmek istediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kararı kesinleşti.

TRUVA SONATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konsere katılmasına, bazı kesimlerin tepkisinin ne olacağı merak ediliyor.

Cumhurbaşkanlığında yapılan değerlendirme sonucunda karar çıktı ve daha önce Fazıl Say’a "Gelebiliriz" şeklinde iletilen karar bu kez kesinleşti. Erdoğan, yarın akşam Ankara Congresium salonunda gerçekleşecek konsere katılma kararı aldı. 

Cumhurbaşkanı’na çok yakın bir kaynak "Yarınki Fazıl Say konserine Sayın Cumhurbaşkanı katılacak mı?" sorumuza "Evet gidecek. Hep beraber gideceğiz" yanıtını verdi. 

Cumhurbaşkanlığında ilk yapılan değerlendirmede farklı tepkilerin gelebileceği endişesiyle katılıp katılmama durumu değerlendirilmiş ancak Erdoğan ve danışmanları bu kaygılardan uzak bir duruş sergilemişti.

(HaberTürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX