0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mart 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:26 Mart 2019 Salı 08:00:00

'Türk milletinin huzuru sarsılmaz esaslara bağlanacak'

MHP lideri Bahçeli, “Cumhur İttifakı'nın zaferi Türkiye'nin zaferi olacaktır” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hebasından yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı'nın zaferi Türkiye'nin zaferi olacaktır. Cumhur İttifakı'nın yürüyüş ve yükselişi, Türk milletinin huzurunu, mutluluğunu ve güvenliğini sağlam ve sarsılmaz esaslara bağlayacaktır” ifadelerini kullandı. 

MİLLİ ÜMİTLER YÜKSELECEK 

Bahçeli açıklamasında daha sonra şu ifadeledre yer verdi: “Kendimize inanırsak, başkaları da bize inanır. Tarihimize inanırsak talihimiz açılır. Türkiye'ye inanırsak gücümüze güç katılır. Mukaddesatımızı rehber yaparsak, milletimizin ülkülerini ruhumuzda duyarsak tüm melanet emeller, tüm hain niyetler karşımızda tel tel dağılır. 7 gün sonra Türkiye'nin ufuk çizgisi netleşecek, milli ümitler yükseldikçe yükselecektir. Tarihin şaşmaz hakikati bir kez daha cumhurun şahlanışını gösterecektir.”  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX