0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Şubat 2019 Salı 13:38:00 - Güncelleme:19 Şubat 2019 Salı 13:42:00

Galatasaray'da 8 futbolcunun durumu henüz netlik kazanmadı

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 8 futbolcunun durumu henüz netlik kazanmadı.

Ligde Başakşehir’i amansız bir şekilde takip eden ve UEFA Avrupa Ligi’nde Perşembe günü Benfica karşısında tur arayan Galatasaray’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcuların akıbetleri henüz belli olmadı.

Mariano’nun alternatifi olan ve görev verildiği takdirde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Martin Linnes’in durumu renk vermezken; Selçuk İnan, Ryan Donk ve Sinan Gümüş gibi tecrübeli futbolcuların yeni kontrat beklediği biliniyor.

‘DONK İMZA ATMAYA DÜNDEN RAZI’

Son oynanan Kasımpaşa maçında Selçuk İnan ile birlikte iyi bir performans ortaya koyan Ryan Donk’un menajeri Winny Haatrecht konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Donk’un Galatasaray’ı ve taraftarları çok sevdiğini belirten Haatrecht, yönetimden teklif beklediğini sözlerine ekledi.

'GALATASARAY ADIM ATMAZSA LİNNES İNGİLTERE’YE GİDEBİLİR'

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Linnes’in menajeri de hemen hemen aynı ifadeleri kullanırken Jim Solbakken ‘Eğer Galatasaray’dan herhangi bir adım gelmezse oyuncunun İngiltere’den talipleri var’ ifadeleri dikkat çekti.

Selçuk İnan ve Sinan Gümüş ligin bitmesini beklerken, Eren Derdiyok ile kesin olarak yolların ayrılacağı biliniyor. Ayrıca sarı kırmızılı kulübe kiralık olarak gelen Ndiaye-Onyekuru ve Mitroğlou’nun durumu da belirsizliğini koruyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX