0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 17:32:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 17:38:00

'İki Mızrap Bir Ses' konseri yoğun ilgi gördü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen müzik gecesinde kanun ve tamburun muhteşem uyumunun sergilendiği 'İki Mızrap Bir Ses' adlı konser izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Etkinliklerin bu haftaki programında sanatçı Müslim Yıldırım ve İsmail Hakkı Karaca sahne aldı. Vali Kemalettin Gazezoglu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen konsere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürü Ahmet Dağlar ve sanat severler katıldı.

Kanunda Müslim Yıldırım, Tamburda ise  İsmail Hakkı Karaca'nın birbirinden güzel eserlerini icra ettiği konsere ilgi yoğun oldu. Program sonunda sanatçılara Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, plaket ve çiçek takdim etti.

(İHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX