0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 15:43:00

Osmanlı akıncıları geliyor

Akıncıların hikâyesini anlatan Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’ filmi, Türkiye’yle birlikte dünya sinemasında da vizyona girecek. 

‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ Osmanlı Akıncıları’nı görkemli bir prodüksiyonla sinemaya taşıyor. ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’, İstanbul’un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri Akıncıların hikâyeleri üzerinden ele alıyor. 

‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıçı; hikâyesi, oyuncu kadrosu, kostüm ve dekoruyla ile dünya çapındaki dev prodüksiyonlarla boy ölçüşecek şekilde tasarlandı.  

UNUTULAN RUHU CANLANDIRACAK

Proje tasarımı ve senaryonun sahibi  Mehmet Bozdağ, “Unuttuğumuz büyük cihan hakimiyeti ruhuna tanıklık yapmak için yola çıkan iddialı bir film” dedi. Film Türkiye’de aynı zamanda uluslararası bir dağıtım ve tanıtım kampanyası ile Avrupa, Latin Amerika, ABD, Ortadoğu ve Asya’da da vizyona girecek. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX