0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mayıs 2017 Pazar 12:39:00 - Güncelleme:14 Mayıs 2017 Pazar 12:44:00

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin evlenecekleri yer belli oldu

Uzun zamandır birlikte olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı sonunda evleniyor. Ünlü çiftin düğünlerini Fransa'da yapacak.

 

Uzun süredir Acun Ilıcalı'yla aşk yaşayan ve bu ilişkiden 4 yaşında Melisa adında bir kızı bulunan Şeyma Subaşı, geçen ay Instagram hesabında evlenme kararı aldıklarını duyurmuştu.

 

Düğünün detayları belli olmaya başladı. Subaşı ve Ilıcalı, eylül ayında Fransa'da evlenecek. Ilıcalı, düğüne Türkiye'den katılacak konuklara özel uçağını tahsis edecek. 

 

Şeyma Subaşı, şu sıralar Derin Mermerci'nin stil ve moda sitesi gibi bir site açma hazırlığında. Son dönemde tüm vaktini bu konuyla ilgilenerek geçiren Subaşı, sitenin yayına başlamasının ardından düğün hazırlıklarına hız verecek.

 

 

Şeyma Subaşı'nı ilk defa 2009 yılında Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada gördük. 20 yaşındaki genç kız yarışmadan 69 bin TL kazanarak ayrılmıştı. Yok Böyle Dans yarışmasının kostümlerini tasarlaması için birine ihtiyaç duyulunca, o dönem moda tasarımı okuyan kardeşi Şeyma'yı bu görev için önerdi.

 

1990 doğumlu Şeyma Subaşı, bu yarışmadan önce Deniz Akkaya'nın sunduğu 'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasına katılmıştı.

 

Şeyma Subaşı 2014 yılında anne oldu ve kızı Melisa'yı dünyaya getirdi. Anne kız, Acun Ilıcalı'yı Survivor 2016'nın çekildiği Dominik'te yalnız bırakmamak için Miami'ye taşındı ve sık sık Dominic'e seti ziyarete gitti.

 

Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla büyük ilgi gördü. Özellikle survivor setinden paylaştığı kareler ve Acun Ilıcalı için yapılan doğum günü kutlaması yılın en ilgi çeken magazin haberleri arasındaydı.

 

Acun Ilıcalı, bu süreçte sessizliği koruyup, Şeyma Subaşı'nın Instagram fotoğraflarının birkaçına yorum yapmak dışında hiçbir açıklama yapmamıştı.

 

Fakat Acun daha sonra sessizliğini bozdu. Hülya Avşar'ın sunduğu programda ilişkisi hakkında şunları söyledi:

 

''Türkiye'nin yanlış bildiği bir konu var. Şeyma'yı zamanında görüp beğenen ve arkadaşlık teklif eden bendim. O dönem için hamle olarak yanlış bile olsa hiçbir zaman Şeyma, "Acun beraber olalım, beni gezdir, bir hayat yaşamak istiyorum" demedi. Dışarıdan algısal olarak yanlış görünen tek konu bu. Şeyma-Acun ilişkisinde onu ikna eden ve ilişkiyi sürdüren benim. Başından beri kafaya taktım, mutlu bir ilişki yaşıyorum.''

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX