0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:33:00 - Güncelleme:13 Kasım 2017 Pazartesi 13:52:00

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na hakaret eden 3 kadın gözaltı alındı

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyada hakaret ettiği iddia edilen 3 kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Acun Ilıcalı’nın bir süre önce evlendiği Şeyma Subaşı’na internet üzerinde sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadın yakalandı. Şeyma Subaşı'na hakaret eden 1 kişinin ise arandığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığının açtığı bir soruşturma üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 9 Aralık 2016 tarihinden itibaren sosyal medya hesapları aracılığı ile Şeyma Subaşı'na hakaret eden kişileri yakalamak için operasyon başlattı.

Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği Bilişim Suçları Bürosu'nca yapılan operasyonda Yeşim N.(38) İstanbul'da, İlknur R.(37) ise Mersin'de gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltı işlemleri sırasında Yeşim N.'nin suç delillerini yok etmek için kullandığı tablet bilgisayarı kırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadan yakalandığı belirtildi. Bu operasyonun şüphelilerinden Canan K.'nın ise bir süre önce yurt dışına çıktığı ve yakalanması için interpol aracılığı ile işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

2. DALGA OPERASYONU

Bu operasyonların tamamlanmasının ardından Şeyma Subaşı'nın hakaretlerin devam ettiği yönündeki ikinci şikayeti üzerine tekrar harekete geçen polis ekiplerinin bu kez Yazgülü T'yi de aynı suçlamayla gözaltına aldıkları öğrenildi.,

DİJİTAL DELİLLER...

Avcılar'da yakalanan şüphelinin bilgisayarında yapılan incelemede Şeyma Subaşına hakaret ettiği yönünde dijital deliller bulunduğu öğrenildi.

15 KİŞİ ARANIYOR

Soruşturmayı derinleştiren polis Şeyma Subaşı'ya hakaret ettikleri iddiasıyla 15 kişinin isminin tespit edildiğini bu kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX