0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ağustos 2017 Perşembe 00:44:00 - Güncelleme:10 Ağustos 2017 Perşembe 01:17:00

Adriana Lima eski sevgili iddialarına yanıt verdi: O gay bir arkadaşım

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima eski sevgilisi olduğu iddia edilen Miltiadis Kastanis ile birlikte fotoğraf paylaşmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu fotoğrafın ardından Adriana Lima'dan açıklama geldi. Lima: 'O benim eski sevgilim değil gay bir arkadaşım' dedi.

 

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima eski sevgilisi Miltiadis Kastanis ile  birlikte fotoğraf paylaşmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu fotoğrafın ardından Adriana Lima'dan açıklama geldi. Lima o benim eski sevgilim değil gay bir arkadaşım dedi.

 

İşte Adriana Lima'nın yaptığı o paylaşım

Bugün burada Instagram'ı gerçeğin bir platformu olarak kullanmaya geldim. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi, açıkça Türkçeyi anlamıyorum ama benim etrafımda dolaşan söylentiler var ve aşkım Metin'e sadakat duyuyorum, evet aşkım dedim. Bilginin yanındaki adam benim gay arkadaşım @mkastanis evet gay arkadaşım ve ailenin bir parçası dedim. Türkiye'ye aşığımın sebebi, bu ülkeden çok sevilen hissettim ve insanlar. Bu yüzden, lütfen benim ve Metin'in özel hayatına saygılı olmayı ve sahte haberler yaratmayı nazikçe istemenizi rica ediyorum. Bu, başımdan ve Metin çıkmaya başladıktan sonra devam ediyor. Kendim ve ben arasında mutlu olduğumuz gerçeğini kabul etmenizi rica ediyorum. Bu ülkeye olan sevgim gelince, değişmedi. Anlayışınız için teşekkürler. Hepsini kalbimle seviyorum ve geri dönmek için sabırsızlanıyorum

O  FOTOĞRAFI HEMEN KALDIR

Fotoğrafı görür görmez Metin Hara’nın, Adriana Lima’yı arayarak, "O fotoğrafı hemen kaldır" dediği iddia edilmişti. Lima, Metin Hara'nın bu uyarısı üzerine fotoğrafı kaldırmıştı.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX