0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ağustos 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:13 Ağustos 2019 Salı 09:43:00

Ağzını fena bozdu

Bülent Ersoy bayram konseri için gittiği Bodrum’da orkestrasını azarladı. Diva, sahneye çıkmadan müziğe giren orkestraya “Niye açık veriyorsunuz. Belki canlı söyleyeceğim” diyerek tepki gösterdi. 

Abartılı sahne kıyafetleriyle olay olan Diva, bu kez sade bir elbise tercih etti. Yeşil renkteki sahne kıyafetiyle göz kamaştıran Diva, bir ara da seyircilerin arasına girerek düet yaptı.

Güçlü sesi ve eşsiz yorumuyla Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı olarak gösterilen Bülent Ersoy, konser için gittiği Bodrum’da orkestrasına sinirlendi. Tüm salonun tıklım tıklım dolduğu konserde Diva sahneye çıkmak üzereyken canlı performans yerine playback giren orkestra, Diva’nın gazabına uğradı. Başlayan müziği susturan Bülent Ersoy, “Salak bunlar gerçekten salak. Niye açık veriyorsun, madem başladın içerden okuyormuş gibi geleceğim sizlere yedireceğim canlı performansmış gibi” diyerek isyan etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX