0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2017 Perşembe 11:49:00 - Güncelleme:23 Kasım 2017 Perşembe 12:59:00

Altın Kelebek'te büyük skandal! Erol Evgin jüriye katıldı

Halkı sürekli cahil diyerek hakaret eden Erol Evgin, Türk milletine "cahiller muhtarları seçsin" diye kendince aşağılamıştı. Evgin en son "küfrü severim" diyerek tepkileri üzerine topladı. Bunca rezaletine ve şerefli milletimize en galiz hakaretlerine rağmen Altın Kelebek'te jüri olarak yer alması kamuoyunun tepkisini çekti.

YENİ SKANDAL

Ödül töreni için adaylar açıklanır açıklanmaz "Haksızlık var!" tepkileriyle karşılaşan, sanatçı ve yapımcılar tarafından protesto edilen Altın Kelebek ödüllerinden yeni bir skandal daha! Yapılan jüri toplantısına; ödül için aday gösterilen isimlerden Erol Evgin de katıldı.



HALK MI, JÜRİ Mİ?

'Yılın şarkısı' dalında yarışan Evgin'in, aynı zamanda karar mercii olan jüride yer alması şaşkınlıkla karşılandı. Fotoğrafın altına 'Hani ödüller için kararı halk veriyordu' eleştirisi yazıldı. Asıl eleştiri konusu ve soru ise şuydu: 'Erol Evgin'in o jüride olması etik mi?' A Haber
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX