0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ağustos 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:30 Ağustos 2018 Perşembe 00:00:00

Anlamlı konser 

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile piyanist Mehveş Emeç şehit aileleri yararına konser düzenledi. Birçok sanatçının destek verdiği gecenin geliri şehit ailelerine bağışlandı. 

Tolga ASLAN

Sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığıyla tanınan Yavuz Bingöl ve ünlü piyanist Mehveş Emeç şehit aileleri yararına konser düzenledi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen gecede Ferhat Göçer, oyuncu Oktay Kaynarca, klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, Şükriye Tutkun, Serkan Çağrı, Aynur Aydın ve Elif Buse Doğan gibi isimler sahne alarak şehit aileleri için şarkı söyledi. 

VALİ DE KATILDI

Gelirinin şehit ailelerine bağışlandığı geceye İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra çok sayıda şehit ailesi ve emniyet mensubu katıldı. Duygusal anların yaşandığı gecede çevik kuvvet olarak görev alan polislerden oluşan koronun senfonik türkülerden bir seçkiyi seslendirmesi de katılımcılardan büyük alkış aldı. Gecede konuşan ünlü Piyanist Mehveş Emeç, “Vedasız ölümler çok can yakıyor. Bizim şehitlerimizle veda edemeden maalesef aramızdan ayrılıyorlar. O nedenle bir helalleşememek, bir Allah'a emanet ol diyememek çok can yakıyor. O kadar büyük bir özlem içerİsine giriyorsunuz ki eğer o özlemini çektiğiniz kişiyi rüyanızda görürseniz çok mutlu oluyorsunuz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

RAHMET DİLEDİ

Türküleriyle katılımcılara güzel bir gece yaşatan Yavuz Bingöl ise, “Güneydoğuda bir kaza sonucu iki askerimiz şehit olmuş. Onlara Allah'tan rahmet diliyoruz ailelerine başsağlığı diliyoruz.Buradan bütün şehitlerimiz ruhu şad olsun” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX