0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Mayıs 2020 Pazartesi 13:09:00 - Güncelleme:11 Mayıs 2020 Pazartesi 14:20:00

Aslı Enver: Bu sene de böyle oldu

Koronavirüsten korunmak adına kendisini önlem amaçlı karantinaya alan oyuncu Aslı Enver, yeni yaşını evde kutladı. 36 yaşına basan Enver, "Sevildiğini hissetmek için büyük kutlamalara gerek yokmuş. Bu sene de böyle oldu... Tuttum dileğimi ama sadece kendim için değil, herkes için tuttum! Yanımda çekirdek grup, sırtımda hepinizin elini hissettim. Teşekkür ve bin şükür günümüze" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Aslı Enver, tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüsten korunmak adına kendisini önlem amaçlı evde karantinaya aldı.

Bir süre önce adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan Enver, dün 36 yaşına bastı.

KARANTİNADA KUTLAMA

Ailesiyle evde mütevazı bir kutlama gerçekleştiren Aslı Enver, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Duygularını takipçileriyle paylaşan Enver, yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

"BU SENE DE BÖYLE OLSUN"

Sevildiğini hissetmek için büyük kutlamalara gerek yokmuş. Bu sene de böyle oldu... Tuttum dileğimi ama sadece kendim için değil, herkes için tuttum! Yanımda çekirdek grup, sırtımda hepinizin elini hissettim. Teşekkür ve bin şükür günümüze. Not: Bu kadar pastayı kim yiyecek?

Aslı Enver'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

"ESTETİK" AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde takipçilerinin sorularını yanıtlayan Enver, yüzünde estetik olup olmadığını merak edenlere, "Yok, gözünüzün önünde büyüdüm zaten" açıklamasını yapmıştı.

"Disleksi (okuma ve öğrenme bozukluğu) sizi ne şekilde zorluyor? Senaryoları nasıl okuyorsunuz?" sorusuna Enver, şu sözlerle yanıt vermişti:

"BUNUN BİR KUSUR OLMADIĞINI ANLADIM"

Okuma zorluğum var, evet. Çocukken bununla ilgili sorun yaşıyordum ama yıllar içinde bunun bir kusur olmadığını anladım.

Okumakta çok zorlanıyorsunuz ama zaman içinde kendinize uygun taktiklerle çözebiliyorsunuz.

Ben senaryoların altını çizerek ve hemen ezberleyerek okuyorum. Pratikle bir şekilde kendi yolunuzu buluyorsunuz.

Bir takipçisinin "Kalp mi, mantık mı? Hangisini dinleyelim?" sorusuna Enver, "Otuz yaşından sonra mantık. Deneyelim en azından" şeklinde yanıt vermişti.

Etiketler : aslı enver aslı oyuncu aslı enver kerem tunçeri ünlü oyunucu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX