0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Temmuz 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:27 Temmuz 2018 Cuma 00:00:00

Avize kabusu 

Yıldız Tilbe Harbiye'deki ilk konserinde sahnede dekor olarak asılan dev avize için 'korkuyorum bunu indirin' demişti. İkinci konserinde o avizenin zincirini uzattırarak kendini garantiye aldı.  

Ahmet DÖĞEN 

Sıradışı yarkıcı Yıldız Tilbe önceki akşam Harbiye Açıkhava konserinde izleyenleri büyüledi. Pazartesi akşamı Harbiye konserlerinin ilkini gerçekleştiren ünlü şarkıcı önceki akşam da ikinci konserini verdi. İlk konserde tepesinde asılı duran avizeden rahatsız olan Tilbe 'İndirin bu avizeyi korkuyorum üzerime düşerse size kim şarkı söyleyecek' demiş fakat teknik ekip o an için avizeyi indirmenin mümkün olmadığını dile getirmişti. Önceki akşam o dev avizenin zincirini uzattırarak aşağı indirten Tilbe 'bir sonraki konserimde bunu görmek istemiyorum' diyerek çalışanları uyardı.  Sevenlerinin tezahürat ve alkışlarına sık sık karşılık veren sanatçı, 'İyi ki varsın Yıldız' diyen seyircilere 'Bence de iyi ki varım. Allah’a binlerce şükürler olsun ama zaman zaman dayanılmaz oluyorum. O zaman ben bile kendime dayanamıyorum' diye karşılık verdi. Konsere ilk olarak payetli bir elbiseyle çıkan Yıldız Tilbe, spor ayakkabıları sayesinde sahnede dilediğince dans etti. Tilbe, konserin ikinci kısmında ise beyaz bir elbise giydi. Harbiye’deki binlerce kişilik hayran korosu da sanatçının şarkı ve danslarına konser boyunca eşlik etti.    

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX